Wat is De Rouw Babbel

Rouw is de keerzijde van liefde & geluk

Wat & Waarom

Wij organiseren creatieve workshops, meditatieve en relaxatie momenten, wandelingen, retraites en nog veel meer om rouw bespreekbaar te maken. 

Gewoon omdat we weten wat rouw met je kan doen, hoe het je verandert, hoe zwaar het kan zijn en hoe onvoorspelbaar het land van rouw is. 

Wij willen oprecht weten hoe het met je gaat, hoe je je voelt, wat dit verlies met je doet en hoe je ermee probeert om te gaan. 

Wie & Wanneer

Omdat rouwen soms heel eenzaam is, kan het helpen om anderen te ontmoeten die net als jij rouw kennen. Gewoon voor wat herkenning, steun en begrip.

Onze gesprekken gaan door in huiselijke sfeer én altijd in combinatie met wat anders. We delen, luisteren, respecteren, ervaren, leren en nemen samen een kijkje in het land van rouw

Je bent welkom met iedere vorm van verlies. Verlies door overlijden, na scheiding, burn-out of ziekte, door verandering, na stilgeboorte of … Recent, oud, stil of verborgen.

Jullie & Wij

Zou je graag met je familie, vrienden, collega’s of … stil willen staan bij jullie gedeelde verlies? Laat het ons weten! Samen bekijken we hoe we dit vorm kunnen geven.

Wij komen graag bij je thuis, op kantoor of … Vertel het ons en samen bespreken we hoe en wat.

Jij & Wij

Rouwen is een persoonlijk proces. Het kent geen tijd en heeft geen handleiding.

Meestal lukt het met wat steun en liefde uit je omgeving, om je weg te vinden naar het ‘normale leven’. Maar soms doet rouwen zoveel met je, dat je hulp nodig hebt om je weg te vinden.

Mocht je het gevoel hebben dat je vastzit in je rouwproces of behoefte hebben aan een luisterend oor, een sereen gesprek of begeleiding bij je rouwproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij hebben ons weten te specialiseren in rouw, trauma en verlies en begeleiden dagelijks bij MindWellness mensen bij hun rouwproces en bij de zoektocht in zichzelf.

Chris & Ilona