Rouw Gesprek

Zonder liefde geen rouw

Liefde & Rouw

Rouw is de achterkant van liefde, het is de prijs die we betalen. Rouw kan over elk verlies gaan. Het verlies of gemis van iets of iemand waar je je emotioneel aan verbonden hebt. 

Rouw draag je met je mee, overal en altijd, zichtbaar en onzichtbaar. Het is er. Het kent geen handleiding en geen tijd, maar heeft ruimte nodig om er te mogen zijn.

Rouwen is een persoonlijk proces. Een proces wat vraagt om mildheid, ruimte en liefde voor jezelf om veerkracht te vinden én om je rouw te verweven in je leven.

Wanneer rouw niet de juiste aandacht krijgt, kan het zich vastzetten, verstoppen, ingraven en nestelen, stapelen of stollen … jaren … totdat het een weg zoekt naar buiten om gehoord te worden.

Jij & Ik

Ik begeleid bij eender welk verlies, klein of groot. Verborgen of stil. Lang geleden of recent …

Bij verlies door dood en zelfdoding en bij veranderingen die een impact hebben;
verhuizing, ziekte, scheiding, adoptie, mantelzorg, conflicten, baanverlies, faillissement, financieel tegenslag, … ; bij verlies van kinderwensen, levenswensen, huisdieren of toekomst. 

Bij MindWellness heb ik ook gesprekken van 1½ tot 2 uur. We kijken niet op de klok. Er is ruimte voor jou en je verhaal. Mocht je daar interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op onze site.

Als je merkt dat je wel wat begeleiding kan gebruiken bij jouw rouw, aarzel dan niet om me te contacteren. Je bent welkom zo vaak als je wilt, met hetzelfde verhaal of een ander rouwgevoel.