De Rouw Babbel
De Rouw Babbel

Welkom!

Hier vind je al onze evenementen, uitstapjes, wandelingen of ….
Check met regelmaat de site om op de hoogte te blijven!

Warme groetjes Chris en Ilona

 

 

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk & Talk

juni 11 @ 09:30 13:00

Als alles om je heen in beweging is
is het tijd om stil te staan
Als alles om je heen stilstaat
is het tijd om in beweging te komen

Ga je mee wandelen samen met anderen die net als jij ook rouw kennen? En nee, het is geen groepsgesprek, want die zijn er al genoeg. Dit is gewoon een wandeling om op een leuke en aangename manier in contact te komen met anderen die ook een moeilijke periode meemaken. Mocht je behoefte hebben om je verhaal te delen, dan kan dat. Wandel je liever in stilte mee, dan is dat ook oke.

Hoe werkt het? De wandeling zelf zal plaatsvinden zaterdag 11 juni. Je bent welkom vanaf 9u30 voor een kop koffie of thee met een koffiekoek. Rond 10 uur, als iedereen er is, vertrekken we. Hoeveel mensen? Hmm niet te veel. Laten we zeggen minimaal 6 en maximaal 12. We wandelen 1½ tot 2½ uur door bossen, velden en wegen. Trek goede wandelschoenen aan, kleed je naar het weer en neem wat drinken mee voor onderweg, want tussendoor nemen we af en toe een break.

Aanmelden kan via onderstaande link. Na inschrijving, ontvang je van ons altijd een bevestiging per email. Heb je niets ontvangen? Kijk dan even tussen je spam, wellicht is onze mail daar terecht gekomen. Check ook altijd even je email de dag ervoor of de dag zelf, want misschien is er iets verandert of gewijzigd. Je weet maar nooit! De wandeling kost €15 pp en kan op de dag zelf met gepast contant geld betaald worden.

Klinkt dit allemaal goed? Kom dan met ons mee. We kijken enorm uit naar je komst! En weet, elk verlies is een verlies. Een  verlies met rouw. Voel je welkom!

Gegevens

Datum:
juni 11
Tijd:
09:30 – 13:00
Kosten:
€15

Organisatoren

Ilona Harmeijer
Chris Halmans

Wandelen

Herkkantstraat 66
Hasselt (Spalbeek), 3510 België
+ Google Maps
0496518634
Bekijk de site van Locatie