Samen maken we rouw bespreekbaar
Voel je welkom
De Rouw Babbel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandelen & Vuurgesprek

december 29, 2022 @ 19:00 22:00 UTC+0

Wandeling & Vuurgesprek

Wandelen kan deugd doen
Kom je ook op donderdagavond 29 december van 19u00 tot 22u mee wandelen samen met anderen die net als jij rouw kennen? We sluiten deze wandeling af met een gesprek buiten rond de vuurkolf of binnen bij de openhaard bij slechter weer.

December en jij
December, een maand van samen zijn, kerst, warmte en gezelligheid … tenminste als alles oke is. Als je geen ingrijpende verandering of verlies hebt meegemaakt. Als je niet hoeft stil te staan bij de rauwe kant van het leven.

Samen staan we even stil
Tijdens deze periode creëren wij een moment om samen met anderen die net als jij rouw kennen, hierover te praten. Om stil te staan bij wat verdriet, gemis, onzekerheid of .. bij je doet, ook deze maand.

Rouw na een verlies van …
Rouw kan over elk verlies gaan. Het verlies of gemis van iets of iemand waar je je emotioneel aan verbonden hebt. 

Een avond van verbondenheid
Recent, oud, stil of verborgen verlies, je bent welkom! Wij zorgen voor warmte, hapjes en drankjes na onze gezamenlijke wandeling.

Kom je ook?
Heb je zin om mee te wandelen en tijdens een vuurgesprek stil te staan bij rouw en jouw verlies? Meld je dan aan via onderstaande link en wij zetten je op de lijst.

Tip
Kleed je zeker naar het weer, doe wandelschoenen aan die vies mogen worden, neem droge sokken mee voor het geval we binnen moeten zitten bij de openhaard i.v.m. slecht weer. Neem een plaid of dekentje mee voor bij het kampvuur buiten.

Wij ontmoeten je graag!
Warme groetjes, Chris en Ilona

Knutselen tijdens een rouw gesprek samen met anderen die rouw kennen. Op deze manier praten helpt je in je rauwe proces. Samen gaan we op zoek naar herkenning en steun. Kom je ook?

Meld je hier aan

december 29, 2022 @ 19:00 22:00

€28 per persoon

Chris Halmans

+32 496 283169

Bekijk de site van Organisator

Ilona Harmeijer

+32 496 518634

Bekijk de site van Organisator

MindWellness

Herkkantstraat 66
Spalbeek, België
+ Google Maps
+32 496 518634