Heb je vragen over één van onze workshops of heb je zelf een leuk idee, stuur ons dan vrijblijvend een mail op info@rouwbabbel.be

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verdriet Mandala

maart 4 @ 10:00 14:00 UTC+0

Lijnen van verdriet

Verdriet van …
Verdriet heeft vele gezichten. We gaan er allemaal anders mee om. Verdriet kan ook verbinden. Want in verdriet zit eenzaamheid. Niet de oorzaak, maar de herkenning van jouw verdriet, is tijdens deze workshop onze kracht. 

Elk verdriet telt
Je kan verdriet voelen na een ingrijpende verandering of na een verlies, door iets uit het verleden, van de toekomst of voor iets van het heden. Alles is welkom.

Hoe
Tijdens deze workshop staat verdriet centraal. Na een zachte landing en kennismaking, gaan we ieder voor zich, en toch ook samen, aan de slag met het maken van een eigen mandala. 

Een momentje zelfzorg
Mandala tekenen is niet alleen een creatieve bezigheid het brengt ook rust. Rust die je soms echt even nodig hebt tijdens het leven en overleven. 

De kracht van het maken van jouw eigen mandala
Door je aandacht te richten op het zelf tekenen, inkleuren en creëren van jouw lijnen spreek je je innerlijke proces aan. 

Lijnen van de cirkel van verdriet
De kleuren, vormen, structuren, symbolen en de bewegingen die in je mandala ontstaan, weerspiegelen hoe jij je voelt in jouw cirkel van verdriet. Je vind er antwoorden, inzichten en soms ook je kracht.

Helende werking 
Het werken aan een mandala is een meditatieve ervaring. Niet het eindresultaat, maar de weg er naar toe, het ervaren tijdens het tekenen, is wat helend werkt.

Workshop Verdriet Mandala
Kom je ook op zaterdag 4 maart van 10u00 tot 14u00 naar onze workshop in huiselijke sfeer, op een authentieke locatie, net buiten Hasselt? 

Een moment van verbondenheid
Wij zorgen voor materialen, veiligheid, rust en warmte en kijken enorm uit naar je komst! Je bent welkom met oud, recent, stil of verborgen verdriet. 

Met een lege maag, geen inspiratie
Wij zorgen ervoor dat je niets te kort zal komen. Hapjes, drankjes en lunch voorzien.

Kom je ook?
Heb je zin om op deze manier aandacht te geven aan je cirkel van verdriet? Meld je dan aan via onderstaande link. Bij voldoende aanmeldingen ontvang je van ons tijdig een mail ter bevestiging. 

Wij ontmoeten je graag!
Warme groetjes, Chris en Ilona

Praktische informatie

€58 per persoon inclusief materialen en lunch

Soms is een mandala nog niet helemaal af of heb je behoefte om er eens dieper op in te gaan. Via een online gesprek van 30 minuten of per mailverkeer kunnen we hier samen een vervolg aan geven (+€25)

Vind ons

Ilona Harmeijer

+32 496 518634

Bekijk de site van Organisator

Chris Halmans

+32 496 283169

Bekijk de site van Organisator

MindWellness

Herkkantstraat 66
Spalbeek, België
+ Google Maps
+32 496 518634

Vragen?
info@rouwbabbel.be