De Rouw Babbel
Aandacht voor je verlies
De Rouw Babbel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Scheiden

oktober 27 @ 19:30 22:00 UTC+0

Een scheiding is ook een ingrijpend verlies

Alles verandert
Een scheiding brengt heel wat teweeg. Alles verandert. Je leven, je toekomst, je verwachtingen, je hoop, dromen, … alles. Je leven voor is anders dan na. Hoe is dat voor jou? Hoe ga je ermee om?

Tot, tijdens en na
Op donderdagavond 27 oktober ben je welkom voor een puur gesprek over het leven tot, tijdens en na een scheiding. Want een scheiding is een ingrijpend verlies en kent ook een rouw proces.

Een puur gesprek in huiselijke sfeer bij de openhaard
In huiselijke sfeer, op een authentieke locatie, net buiten Hasselt ontvangen wij jou graag om op een respectvolle en veilige manier je verhaal te verbinden met anderen die ook dit proces kennen. 

Voel je welkom
Wij zorgen voor veiligheid, rust, warmte, hapjes en drankjes. Zorg jij voor de invulling van deze avond? Je hoeft niets anders te doen dan te komen en deel te nemen aan dit gesprek, op een heel ongedwongen en pure manier.

Kom je ook
Heb je zin om op deze manier in contact te komen met gelijkgestemden, voel je welkom! We kijken enorm uit naar je komst! En weet, elk verlies, ook een scheiding is een verlies met rouw.

Stuur me een mail
Een gesprek in groep met minimaal 4 en maximaal 8 mannen en/of vrouwen. Heb je zin om hieraan deel te nemen? Stuur me dan een mail en ik zet je op de lijst.

Wij ontmoeten je graag!
Warme groetjes, Chris en Ilona

Praktische informatie

€20 per persoon

Ilona

+32 496 518634

MindWellness

Herkkantstraat 66
Spalbeek, België
+ Google Maps
+32 496 518634