Heb je vragen over één van onze workshops of heb je zelf een leuk idee, stuur ons dan vrijblijvend een mail op info@rouwbabbel.be

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rouwdag & Rouwkracht

maart 25 @ 10:00 16:00 UTC+0

Rouwen en Kracht

Wij maken ruimte voor rouw 
Omdat rouwen soms heel eenzaam is, kan het helpen om anderen te ontmoeten die net als jij rouw kennen. Gewoon voor wat herkenning, steun en begrip.

Even aandacht voor jou  
Een hele dag hebben wij aandacht voor jou en je verhaal. Een rouwdag in teken van jouw rouwverhaal en jouw rouwkracht. Samen met anderen, in huiselijke sfeer en met respect voor elkaars verhaal, pijn en verdriet.

Verbinding in rouw  
Een dag van verbinding. Een dag van delen, bewegen en creativiteit. Een dag van rust, puurheid en veiligheid. Een dag van verbinding in rouw en een doosje van kracht.

Creatief bewegen door het land van rouw
Na een zachte landing en kennismaking, gaan we ieder voor zich, en toch ook samen, creatief aan de slag met onze rouwkracht. Het is een dag van bewegen in en door je rouwproces.

Een dag voor jou
Tijdens de creativiteit en de wandeling van 1½ uur door modder en pure natuur, is er ruimte om te luisteren naar elkaar. Tussendoor word je rijkelijk voorzien van drinken en eten. We sluiten deze dag af met een verbindend gesprek.

Wat neem je zelf mee
Een foto van jouw dierbare(n) die je mist, wandelschoenen die vies mogen worden en gepaste kleding voor het weer. De rest wordt volledig door ons verzorgd. 

Laat je maar eens verwennen
Wij zorgen voor alle materialen, eten en drinken gedurende de hele dag, ook tijdens het wandelen en voor waardevolle producten (geschenkjes) om mee te nemen naar huis die betrekking hebben op je rouwkracht.

Je bent welkom met oud, recent, stil of verborgen verdriet
Op zaterdag 25 maart van 10u (inloop vanaf 9u30) tot ongeveer 16u ontvangen wij je graag op onze authentieke locatie omgeven door het groen net buiten Hasselt. Je bent welkom met alles wat er is, helemaal zoals het nu is.  

Kom je ook?
Heb je zin om op deze manier aandacht te geven aan rouw & kracht? Meld je dan aan via onderstaande link. Bij voldoende aanmeldingen ontvang je van ons tijdig een mail ter bevestiging. 

Betaling
Direct na je aanmelding ontvang je van ons een factuur. Je deelname is bevestigd na ontvangst van de betaling. 

Wij ontmoeten je graag!
Warme groetjes, Chris en Ilona

€115 voor een volledig verzorgde dag inclusief materialen

Als er iets waar we echt rekening mee moeten houden, breng ons dan op de hoogte

Ilona Harmeijer

+32 496 518634

Bekijk de site van Organisator

Chris Halmans

+32 496 283169

Bekijk de site van Organisator

MindWellness

Herkkantstraat 66
Spalbeek, België
+ Google Maps
+32 496 518634

Vragen?
info@rouwbabbel.be