Heb je vragen over één van onze workshops of heb je zelf een leuk idee, stuur ons dan vrijblijvend een mail op info@rouwbabbel.be

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rouw Mandala

februari 27 @ 19:00 22:00 UTC+0

Lijnen van rouw

Rouwen doe je samen 
Omdat rouwen soms heel eenzaam is, kan het helpen om anderen te ontmoeten die net als jij rouw kennen. Gewoon voor wat herkenning, steun en begrip.

Kom je ook  
Op maandagavond 27 februari ben je welkom om bij ons in huiselijke sfeer van 19u tot 22u je eigen rouw mandala te maken en in te kleuren. 

Niet echt een praat groep, maar een verbindende groep  
Deze avond gaat niet om de herkenning in en van het rouwen, maar om aandacht te geven aan je rouw op een creatieve en toch ook rustgevende manier.

Jouw mandala, jouw proces
Mandala tekenen is niet alleen een creatieve bezigheid het brengt ook rust. Rust die je soms echt even nodig hebt tijdens het leven. Door je aandacht te richten op het zelf tekenen, inkleuren en creëren van jouw lijnen spreek je je innerlijke rauwe proces aan. 

De lijnen van rouw
De kleuren, vormen, structuren, symbolen en de lijnen die in je mandala ontstaan, weerspiegelen hoe jij je voelt. Tijdens het maken spring ik bij om je te inspireren en je vooruit te helpen.

Helende werking 
Het werken aan een mandala is een meditatieve ervaring. Niet het eindresultaat, maar de weg er naar toe, het ervaren tijdens het tekenen, is wat helend werkt.

Een moment van verbondenheid
Wij zorgen voor materialen, veiligheid, rust, warmte, hapjes en drankjes en kijken enorm uit naar je komst! Je bent welkom met alles wat er is … oud, recent, stil of verborgen. 

Kom je ook?
Heb je zin om op deze manier aandacht te geven aan jouw rouw? Meld je dan aan via onderstaande link. Bij voldoende aanmeldingen ontvang je van ons tijdig een mail ter bevestiging. 

Wij ontmoeten je graag!
Warme groetjes, Chris en Ilona

Praktische informatie

€44 inclusief materialen, persoonlijke begeleiding, hapjes en drankjes

Soms is een mandala nog niet helemaal af of heb je behoefte om er eens dieper op in te gaan. Via een online gesprek van 30 minuten of per mailverkeer kunnen we hier samen een vervolg aan geven (+€25)

Vind ons

Ilona Harmeijer

+32 496 518634

Bekijk de site van Organisator

Chris Halmans

+32 496 283169

Bekijk de site van Organisator

MindWellness

Herkkantstraat 66
Spalbeek, België
+ Google Maps
+32 496 518634

Vragen?
info@rouwbabbel.be