Samen maken we rouw bespreekbaar
Voel je welkom
De Rouw Babbel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rouw Mandala

januari 23 @ 19:30 22:00 UTC+0

Rouw Mandala

Creatieve workshop & Rouw gesprek
Kom je ook op maandagavond 23 januari van 19u30 tot ongeveer 22u naar onze workshop in huiselijke sfeer, op een authentieke locatie, net buiten Hasselt? 

Workshop mandala tekenen
Mandala tekenen is niet alleen een creatieve bezigheid het brengt ook rust. Rust die je soms echt even nodig hebt tijdens het leven. Door je aandacht te richten op het tekenen, inkleuren en creëren van jouw lijnen spreek je je innerlijke rauwe proces aan.

Lijnen van rouw
De kleuren, vormen, structuren, symbolen en de bewegingen die in je mandala ontstaan aan de hand van je emoties, weerspiegelen hoe jij ‘op het moment van het tekenen’ voelt na verlies door overlijden, scheiding of ziekte, stilgeboorte, burn-out, door ouderverstoting, of …

Helende werking
Het werken aan een mandala is een meditatieve ervaring. Niet het eindresultaat, maar de weg er naar toe, het ervaren tijdens het tekenen is wat helend werkt.

Een avond van verbondenheid
Recent, oud, stil of verborgen verlies, je bent welkom! Wij zorgen voor materialen, veiligheid, rust, warmte, hapjes en drankjes en kijken enorm uit naar je komst!

Kom je ook?
Heb je zin om op deze manier aandacht te geven aan je verlies? Meld je dan aan via onderstaande link en Bij voldoende aanmeldingen ontvang je van ons tijdig een mail ter bevestiging.

Wij ontmoeten je graag!
Warme groetjes, Chris en Ilona

Meld je hier aan

januari 23 @ 19:30 22:00

€28 per persoon

Ilona Harmeijer

+32 496 518634

Bekijk de site van Organisator

MindWellness

Herkkantstraat 66
Spalbeek, België
+ Google Maps
+32 496 518634
€28

Ilona

+32 496 518634