De Rouw Babbel
Aandacht voor je verlies
De Rouw Babbel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maak je eigen kaars

september 27 @ 19:00 22:00 UTC+0

Een vurige workshop & een puur gesprek

Een vurige workshop
Op dinsdagavond 27 september organiseren wij, Cynthia en Ilona, de workshop “maak je eigen kaars”. Een ontspannen manier om anderen die net als jij rouw kennen te ontmoeten.

Alle soorten van rouw
Een creatieve avond met aandacht voor rouw na verlies van een dierbare, van gezondheid, door scheiding, verlies van de hoop op een kind, verlies van een baan, van toekomstdromen of ….

Er is geen goed of fout
Jouw kaars, een lichtpuntje met jouw betekenis, boodschap, hoop, wens, gedachte of herinnering. Precies zoals jij het graag ziet.

Puur gesprek
Tijdens het maken, wachten, knutselen en versieren, is er ruimte om te delen als je daar behoefte aan hebt. Je mag ook luisteren naar de gesprekken van anderen.

Voel je welkom
Wij zorgen voor kaarsvet, potjes, kopjes of vaasjes, versier- en knutselmateriaal, voor een hapje en een drankje én voor een warm welkom van een pure avond.

Landelijk, rustig en puur
De workshop gaat door in een knusse yurt omgeven door landelijk groen, rust en stilte. Een perfecte locatie voor mooie ontmoetingen en pure gesprekken.

Aanmelden gewenst
Heb je zin om op deze manier in contact te komen met gelijkgestemden, voel je welkom! We kijken enorm uit naar je komst! En weet, elk verlies is een verlies met rouw. Onderaan deze pagina vind je de link om je aan te melden.

Meer dan welkom

Wij ontmoeten je graag!
Warme groetjes, Cynthia en Ilona

Praktisch

€27,50 Maak en versier je eigen kaars

Ilona Harmeijer

+32 496 518634

Bekijk de site van Organisator

Iyo yape yurt

Manestraat 51
Schulen, België
+ Google Maps